BESTEL JOUW BOX

Biensure steunt De Warmste Week !

Biensure Verzekeringen vlamt samen met KBC als exclusieve partner van #DWW22 mee tegen kansarmoede.

Ondanks de vooruitgang in onze maatschappij krijgt nog steeds niet iedereen dezelfde kansen. Daar willen wij bij Biensure niet blind voor zijn. Als lokaal verzekeringskantoor wil Biensure ook mee bewegen om die kansenongelijkheid te helpen wegwerken. Want mensen die kansen krijgen, kunnen groeien, dromen en straks ondernemen. En daar worden we allemaal beter van, daar zijn we van overtuigd !

Hoe kan jij ons helpen?

Om De Warmste Week te steunen verkopen we een groentenbox voor het maken van een smakelijke streekeigen hutsepot. De box bevat alle groenten, kruiden en een lekker hutsepotrecept voor 4 personen. Als extraatje ontvang je er bovenop een heerlijk flesje Rodenbach. De verse groenten komen allemaal van lokale boeren zodat wij hiermee ook hun sector extra kunnen ondersteunen. Zo steunen jullie 2 maal!

Je kan deze box hier reserveren voor slechts 12 € (inhoud voor 4 personen) :

Praktisch

Via de link hierboven kan je jouw box reserveren. Na overschrijving van het bedrag is uw bestelling definitief.
Lukt de bestelling niet via bovenvermeld formulier kan je de box ook reserveren door een mail te sturen naar info@biensure.be en te vermelden waar je de box wenst af te halen (ons kantoor te Roeselare of Staden).
Je kan het bedrag (volgens het aantal bestelde boxen) overschrijven op rekeningnummer BE15 7370 5203 9230 van Biensure BV met vermelding van ‘groentenbox + je naam’.

De groentenboxen kunnen opgehaald worden op :
- vrijdag 9 december tussen 9 en 17u
- zaterdag 10 december tussen 10 en 12u

We danken jullie alvast voor jullie massale steun en danken in het bijzonder ook onze sponsors en lokale landbouwers die ermee voor zorgden dat we deze box democratisch konden samenstellen.

Met vlammende groe(n)ten,
Jouw biensure verzekeringsteam.

BESTEL JOUW BOX