VERZEKEREN OP JOUW MAAT

Wij zijn een gespecialiseerd KBC verzekeringsagentschap en vooral actief in de regio Roeselare, Staden, Houthulst & Klerken.

In 2020 is Biensure ontstaan uit de samensmelting van twee verzekeringskantoren: Verzekeringen Verhoest (Staden, Houthulst & Klerken) en Verzekeringen Vanspeybrouck (Roeselare).
In 2022 besliste Verzekeringen Lieven Vereecke (Rumbeke) ook zijn expertise te delen met Biensure en werd onderdeel van de bruisende Biensure-familie.

Onze missie

In alle openheid, op een eerlijke en respectvolle manier, wensen wij het belang van onze klant voorop te stellen. We willen dit op een warme en professionele manier doen, waarbij we ook complexe zaken eenvoudig en transparant willen krijgen. De klant dient ontzorgd te zijn voor de risico's die hij loopt en wenst in te dekken.

We willen het verschil maken door het sterk merk KBC uit te dragen en door uit te blinken in onze sectorexpertises.

Dit willen we bereiken met een dynamisch en wendbaar team, waarbij we vanuit een positieve attitude en met veel energie ook nieuwe uitdagingen in de toekomst willen aanpakken.

partners biensure lopend
visie & missie biensure

Onze visie

Wij willen in ons werkgebied de referentie zijn als KBC verzekeringsagentschap voor ondernemers en zelfstandigen.

Binnen ons werkgebied willen we top of mind zijn voor een startende en gevestigde ondernemer.

We wensen vooruitstrevend te zijn. Deze vooruitstrevendheid tonen we door de digitale toepassingen (kbc , social media, …) te omarmen en binnen de strategie van KBC in te zetten op expertise, aanpak en schaalgrootte.

Wij wensen het lokaal en persoonlijk aanspreekpunt te blijven maar maken wel maximaal gebruik van digitale oplossingen.

Onze medewerkers willen we mee betrekken in dit groeiverhaal door hun input en feedback te vragen. Hun betrokkenheid maakt hen tot onze beste ambassadeurs.


Vankundig verzekeren vraagt om een sterk team


Daarom staan wij voor:

  • doorgedreven expertise
  • vlotte bereikbaarheid
  • duidelijke communicatie
  • persoonlijke aanpak
  • lokale verankering

Je merkt het, we gaan graag dat stapje verder voor onze klanten.

vakkundig verzekeren vraagt om een sterk team