Krokusvakantie is bij veel Belgische gezinnen synoniem voor skivakantie. Bij jullie ook? En is het - door de pandemie - een tijd geleden dat je op de latten gestaan hebt? Dan heb je zeker iets aan deze tips!

Oh nee, storm !

Oh nee, storm !

07 februari 2022

De voorbije weken passeerden er enkele zware stormen door ons land. Ontdek hier enkele schadebeperkende maatregelen die je op een volgende storm kunnen voorbereiden. Bij het onderdeel 'Schade' vind je terug wat je kan doen als je toch slachtoffer werd van stormschade.

Sluit tot 31 december 2022 een omniumverzekering voor je elektrische of plug-in hybride wagen en krijg 2 maanden gratis*.

‘In het zwart’ werken lijkt misschien aantrekkelijk, zowel voor bedrijven als werknemers. Toch blijf je er maar beter van weg. De risico’s van zwartwerk wegen niet op tegen de voordelen. We hebben ze hier voor je opgelijst.

“We houden het simpel en vieren thuis.” Da’s gemakkelijk gezegd, maar in de praktijk komt er toch heel wat kijken bij een sfeervol kerstdiner of een memorabele oudejaarsavond. Op het feestmenu bij ons: 7 tips om het gezelligste feest in jaren te organiseren.

Nieuwe aanwinst

Nieuwe aanwinst

13 december 2021

Sinds september mogen we 2 nieuwe collega's verwelkomen in onze Biensure-familie. Welkom Hanne en Eline. Zij helpen jullie graag verder met een glimlach.